Bedankt voor een mooie open dag


Na een spannend en druk jaar, waarin ons nieuwe pand aan de Plompertstraat 24 werd gebouwd opgeleverd en ingericht, werd er woensdag 11 december 2019 een open dag gehouden bij Lens.


Klanten, leveranciers, familie, vrienden en bekenden waren die middag hartelijk welkom om het nieuwe pand te bekijken en om een kijkje achter de schermen te nemen. Men werd ontvangen met koffie en oliebollen (onder het mom van “nieuw en oud” – een “nieuw” en “oud” pand). Daarna werd het tijd voor een rondleiding door de nieuwe kantoren en de fabriek. In de fabriek werden er demonstraties gegeven aan de kantbank, de laser en bij het lassen. Er werden voor en door de bezoekers originele metalen voorwerpen gemaakt die men mee mocht nemen naar huis. Na de rondleiding en de demonstraties kon men nog genieten van een hapje en een drankje.


Wij zijn dankbaar voor de hoge opkomst, alle positieve berichten en prachtige cadeau’s. In 2020 gaan we er in dit nieuwe pand weer een succesvol jaar van maken. Wij wensen iedereen fijne dagen en een gezond 2020!