OVER LENS

De geschiedenis

HET ZIT IN DE FAMILIE

Onze oprichters Jo Luthart en Philip Sutter (L en S) zijn het toonbeeld van de Rotterdamse ‘gewoon doen’ mentaliteit. Als zij in 1940 een schip vol staalplaten vinden weten ze meteen: hier kunnen we wel iets mee. Ze starten een bedrijf in kachelplaten dat later onder leiding van John Sutter, de zoon van Philip, uitgroeit tot een volwaardige plaatwerkerij en spuiterij.

GEEN UITDAGING TE GROOT / ALLESKUNNERS

In 2000 neemt de derde generatie het stokje over en nu werkt Erik Sutter alweer samen met zijn zoon Tom. De mogelijkheden zijn met nieuwe technieken flink toegenomen. De mentaliteit is nog altijd hetzelfde.

Van grote producten voor de (scheepvaart)industrie, unieke objecten voor de entertainmentbranche, bijzondere projecten voor architecten en te gekke kunstwerken, wij maken het.

HET TOTAALPLAATJE

Bij Lens BV kunt u een compleet product laten maken. We denken mee over het ontwerp, maken het plaatwerk, monteren en zorgen voor een perfecte afwerking. Als u wilt dan plaatsen we het eindresultaat op uw locatie.
Dit alles gebeurt onder één dak. Naast logistieke voordelen zorgt dit voor kortere doorlooptijden, lagere kosten en flexibiliteit. U bent van A tot Z verzekerd van een constante kwaliteit en met één telefoontje of bezoekje bent u volledig op de hoogte. Al bij het maken van het plaatwerk en de constructie houden we rekening met de coating.
Of het nu gaat om een serie producten, enkelstuks of een prototype, u krijgt altijd topkwaliteit, een op maatgemaakte oplossing en alle aandacht die het project nodig heeft.

PUUR VAKMANSCHAP

Traditioneel handenarbeid ziet u niet meer zo vaak. Wij houden ervan. Natuurlijk gebruiken we de meest moderne plaatwerk- en coatings machines, maar met de precisie van handwerk.
We werken niet gewoon een opdracht af, we willen echt het beste product maken voor u. We denken niet alleen mee, maar kijken verder. Vanuit onze expertise en met liefde voor ons vak adviseren we u. We kijken samen naar het meest optimale ontwerp en de beste materialen, constructie en technieken. Alles om uw verwachtingen te overtreffen.

TECHNIEK MET EEN HART

In oplossingen denken en het (schijnbaar) onmogelijke doen zit in ons bloed. Dit passen we niet alleen toe bij het maken van producten, maar in alle facetten van onze organisatie. Als leerbedrijf dragen we bij aan de ontwikkeling van jonge vakmensen en Wajongens die weinig perspectief hebben, zij krijgen bij ons een kans.

image0031.jpg
image0041.jpg
image0046.jpg
image0044.jpg